Web & Design
Webproduktion, bild / foto - layout
AM Jacobsson 08-411 10 01
Tobiasfoto.se

 

Leveransvillkor

På NB of Cosmetic Oils strävar vi efter att alltid tillämpa gott affärsmannaskap och att i största möjliga mån tillgodose våra kunders önskemål.

NB of Cosmetic Oils är ett företag som jobbar med försäljning av hud- och hårvårdsprodukter till såväl privatpersoner som till företag och är nedan kallad ”Säljare”. Kund är nedan kallad ”Köpare”. Försäljningsvillkoren gäller då Köpare gör beställning av Säljaren såväl skriftligen via e-post, kontaktformulär och/eller muntlig beställning. Köpare hittar information om priser och artiklar via NB of Cosmetic Oils Webbplats.

1. Orderbekräftelse
En orderbekräftelse skickas automatiskt till den e-postadress som du som köpare har angivit i dina kunduppgifter. Tänk på att spara den. OBS! om du inte har fått en orderbekräftelse så har ditt köp ej gått igenom. Kontakta då oss på mail eller via telefon, så hjälper vi till.

2. Leveranstid
Leveranstiden är ca 5 arbetsdagar från det att din beställning är gjord. Vi håller ett visst lager med olika oljor och finns just din olja hemma sker leverans i samband med din order hos oss.

3. Frakt
Fraktkostnaden är 72 :- för  1 kolli à 2 kg, priserna gäller  inom Sverige och paketet skickas med posten till ditt närmsta ombud. Om du vill söka efter ditt paket hör av dig till oss för att få sändningsnummret. Till övriga länder använder vi Posten och  frakten varierar beroende på vikt samt land.  Om du vet med dig att du kommer att vara bortrest under en period, var vänlig att meddela oss det då paketet endast ligger hos ombudet i 2 veckor och därefter returneras till säljaren. Det kan innebära att du som köpare får stå för alla extra kostnader.

4. Betalningssätt
I dagsläget har vi till privatpersoner enbart möjlighet att hantera betalning via postförskott. Vid beställningar via företag sker betalning mot faktura. Postförskott är en trygghet för dig som köpare då du betalar din vara först när du hämtar ut den hos ett postombud nära dig. Genom sms-avisering får du veta när din leverans har kommit och du väljer själv när du hämtar ut ditt paket (dock inom 14 dagar).

5. Ångerrätt
Som konsument har du, i enlighet med distansavtalslagen, rätt till ångerrätt utan att ange någon anledning. Du måste dock meddela oss detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera produkten ska skyddstejp vara kvar på produkten som visar att varan är oanvänd och oskadad. Varan ska sändas tillbaka till säljaren i sin originalförpackning. Returnera produkten tillsammans med en kopia på orderbekräftelsen samt ange din bank och ditt kontonummer för insättning av dina utlägg. Du får dock själv stå för frakten t o r. På orderbekräftelsen anger du returorsak "Ångerrätt".

6. Reklamationer
Om du skulle få en vara som är defekt eller en felaktig leverans ersätter vi dig kostnadsfritt med en ny vara. Du måste dock meddela oss detta senast 14 dagar efter det att du har mottagit dina varor. För att returnera en vara ska denna vara oanvänd och i det skick som den var när du mottog den. Returnera varan tillsammans med orderbekräftelsen eller en kopia av den! På orderbekräftelsen anger du returorsak. Obs! Vi ser helst att du kontaktar oss innan för att vara säker på att du får reklamationen godkänd. Den nya produkten skickas till tidigare uppgett adress. Önskar du en annan adress så får du själv stå för frakten.

7. Tvist
Vi följer svensk lagstiftning och EU direktiv samt förordningar och praxis rörande konsumenträtt och handel över internet. Tvister med anledning av dessa villkor ska avgöras i svensk domstol.

8. Force majeure
Om vi inte under omständigheter som gäller för force majeure kan uppfylla våra förpliktelser gentemot dig som köpare ska säljaren hållas utan ansvar. Med force majeure avses strejker och transportstörningar pga väderlek, naturkatastrofer eller liknande händelser som påverkar import och export till och från landet. Detta gäller oavsett om det påverkar säljaren eller säljarens leverantörer.

Vi hoppas givetvis att du väljer oss som leverantör av Arganoljeprodukter som många andra kunder och företag har gjort. Vi är övertygade att du kommer bli nöjd med ditt val, och ser fram emot att få erbjuda dig produkter och service av hög klass.

Välkommen som kund hos oss du också!


NB of Cosmetic Oils

Tel. 070 796 16 52

Org.nummer: 7010101488
Reg.för mervärdesskatt: VAT SE701010148801
Vi innehar F-skattebevis

 

 

nb_loggo

 

 

|     Start     |     Beställning     |     Leveransvillkor     |     Om företaget     |     Kontakt     |

© Copyright NB of Cosmetic-Oils.
Med ensamrätt

NB of Cosmetic-Oils - Mari Brolin
Telefon / Fax 070-796 16 52
info@nbofcosmeticoils.se
www.nbofcosmeticoils.se