logo

 

 

|     Start     |     Beställning     |     Leveransvillkor     |     Om företaget     |     Kontakt     |

© Copyright NB of Cosmetic-Oils.
Med ensamrätt

NB Cosmetic-Oils - Mari Brolin
Telefon / Fax 070 796 16 52
info@nbofofcosmeticoils.se
www.nbofcosmeticoils.se

 

Om NB of Cosmetic Oils

För att du skall känna dig trygg i användandet av våra Arganoljeprodukter eller när du kontaktar oss vill vi här berätta kortfattat om företaget.

Vår policy

NB (natural beauty) of Cosmetic Oils är ett Sigtunabaserat företag som riktat in sig på produkter tillverkade av arganolja och naturliga, rena oljor för daglig kosmetisk hud- och hårvård. Vi vill erbjuda ett rent alternativ utan tillsatta syntetiska ämnen, kemikalier eller konserveringsmedel i hud- och hårvårds produkter. Vår ambition är att stödja lokala företag som producenter som arbetar seriöst med dokumenterad certifiering av tillverkningsprocesser, råvaruhantering och kvalitet. . Vi vill även stödja kvinnokooperativen i regionen och vi beställer inte från företag, föreningar eller privatpersoner som vi misstänker använder sig av icke lagliga metoder i sitt arbete. Vi förbehåller oss rätten att ensidigt avböja sammarbeten om vi misstänker tvivelaktigheter av något slag, som kan skada oss eller tredje person.

 

Vår vision

Att tillämpa affärsmannaskap, seriöst och förtroendegivande, för att på ett hållbart, långsiktigt och framgångsrikt tillvägagångssätt sälja hud-och hårvårdsprodukter av hög kvalitet. Vår vision är att kunna erbjuda en kosmetiskprodukt som är 100 % ren utan tillsatta kemikalier eller konserveringsmedel för en daglig naturlig hud- och hårvård. Vi vill att vår framgång, med en stadigt ökande omsättning, ska återspegla sig i vår prissättning till dig som kund och vi sätter en ära i att leverera bra produkter på ett leverenssäkert sätt.

Arganoljeproducerade produkter är de första av kosmetiska produkter baserade på naturliga växtoljor som vi inom NB of Cosmetic Oils kommer utveckla, vårt mål är att successivt att utöka sortimentet alltefter ökad efterfråga och kundpreferenser.

Våra produkter

I dagsläget arbetar vi enbart med arganoljan som basprodukt. Den naturella oljan innehåller 100 % ren arganolja. I övriga produkter består ingredienserna av 99,9 % ren arganolja och 0,1 % aromer som består av noggrant utvalda eteriska dofter och essenser från olika växter.

 

 


 

bilder