logo

 

 

|     Start     |     Beställning     |     Leveransvillkor     |     Om företaget     |     Kontakt     |

© Copyright NB of Cosmetic-Oils.
Med ensamrätt

NB of Cosmetic-Oils - Mari Brolin
Telefon / Fax 070-7961652
info@nbofcosmeticoils.se
www.nbofcosmeticoils.se

 

Personliga berättelser

Här är några synpunkter från några av våra kunder som har provat vår olja.

Annelie 30+
Oljor är något jag brukar använda och arganoljan köpte jag av en kompis. Jag gillar citrusdofterna och fastnade för både Argan bergamott och Argan green tea. Oljan är dryg och jag använder den till hela kroppen. Tidigare använde jag dyrare märken och tycker att jag har gjort ett fynd som har hittat den här oljan. Jag kommer beställa mer det är jag helt säker på.

Annica 40+
Jag har använt Argan Olja Eucalyptus i en månads tid och känner en underbart mjukgörande känsla i huden. Det som jag kan se är att huden har blivit mer fuktig och slät. Jag kan varmt rekommendera oljan till andra över 40 år.

Du får gärna ringa och ställa fler frågor till mig på telefonnr. 070-4611403

Eva 40 +
Jag gillar cocos och när jag fick se att det fanns en arganolja med cocos beställde jag en direkt. Oljan doftar underbart och jag har använt den varje dag. Den enda nackdelen med oljan är att jag har fått konkurrens om den. Nu använder min dotter och min man den också. Dottern har den i sitt hår som blir glansigt och vackert och min man använder den på sin psoreasis. Nu måste jag börja beställa större storlekar.

Lena 50 +
Jag hade turen att få en flaska arganolja från en vän. Jag brukar mest använda produkter från apoteket men tänke att jag kunde prova oljan jag fått. Nu har jag sett oljan flera gånger på hårsalonger och undrar om det är samma olja som jag har. Den oljan jag fick är helt ren och i de flaskor jag ser på hårsalonger finns en massa annat i innehållsförteckningen. Jag är så nöjd med oljan som jag har och har inte någon lust att prova någon annan produkt där jag inte förstår vad innehållet betyder. Det är viktigt för mig att veta vad jag använder på min hud.

Yvonne 60+
Jag har en mycket känslig hud som lätt blir irriterad och röd, sommar som vinter. Jag fick möjlighet att prova arganoljan genom en väninna som hade köpt en flaska. Efter att ha provat hennes olja några gånger måste jag helt enkelt köpa en egen. Jag har använt oljan dagligen flera gånger om dagen. Nu känns min hud mycket smidigare och jag har använt den både i ansiktet och på halsen. Eftersom min hud är känslig mot parfymer och dofter använder jag den naturella arganoljan.

Barbro 60+
Jag köpte min första olja på en mässa och har köpt den flera gånger efter det till både mig, min familj och väninnor. Oljan är helt underbar och min favorit har en svag doft av apelsin. Flaskan står framme jämt i mitt kök för att jag lätt ska komma ihåg att smörja in mina händer. Den är mycket dryg och en droppe räcker långt. Jag har problem med torr, exemliknandehud på händerna och faktiskt genom regelbunden användning har mina problem minskat. Det bästa är när mitt lilla barnbarn Lisa, 5 år, kommer och säger till mig "farmor ska vi inte ta våra prinsessdroppar nu"... : ) ja vad mer kan man säga, prinsessdroppar är precis var det är för huden.